Privacy Statement

Deze website wordt beheerd door Makelaardij 045 in samenwerking met Wilma Geraards Multi – Media.

Wanneer u deze website bezoekt kan Makelaardij 045 persoonsgegevens over u verzamelen, zowel direct alsook indirect. Makelaardij 045 zal deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in deze Privacy Statement omschreven doeleinden en zal de verzamelde persoonsgegevens beschermen. Dit Privacy Statement beschrijft de doeleinden van de gegevensverwerking door Makelaardij 045 met betrekking tot deze website.

Doeleinden van gegevensverwerking

Makelaardij 045 verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website ten behoeve van haar bedrijfsvoering, om interessante producten en diensten onder de aandacht te brengen. De door u verstrekte informatie zal worden gebruikt om eventueel contact met u op te nemen.

Bijzondere persoonsgegevens

Het is niet de bedoeling dat Makelaardij 045 via deze website bijzondere persoonsgegevens verzamelt. Wij wijzen u erop dat u door het ongevraagd verstrekken van bijzondere persoonsgegevens aan Makelaardij 045 uitdrukkelijk instemt met het hierboven beschreven gebruik van deze gegevens.

Websites van derden

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Wijzingen Privacy Statement

Makelaardij 045 behoudt zich het recht voor op wijzingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzingen op de hoogte bent.